Wie ben ik?

Als business consultant ben ik altijd op zoek naar de beste vertaling van klantwensen in werkbare, onderhoudbare en schaalbare oplossingen. Binnen de rol van zoals projectmanager als consultant heb ik in de afgelopen jaren 100+ websites, intranetten, subsites, portals en kennissystemen ontwikkeld, geimplementeerd en gelanceerd. Van (kleinere) maatwerk oplossingen tot oplossingen op basis van de bekendere CMS systemen zoals Discovery Server/Green Valley, Seneca Smartsite, Tridion, Microsoft Sharepoint en Joomla.

Mission (im)possible
Hetgeen mij elke ochtend weer wakker doet worden met frisse moed en zin is het oplossen van problemen die door mensen/gebruikers ervaren worden. Varierend van het niet juist kunnen delen van kennis, het niet kunnen presenteren van informatie op een website, het realiseren van complexe koppelingen met DMS systemen of planningtools of gewoon in 4 systemen dezelfde handelingen moeten doen als eindgebruiker.

Specialties:

ECM, Webcontentmanagement, Klantcontact, KCC/KCS, Antwoord, e-Participatie, Kennismanagement, front-en midoffice oplossingen, E-Overheid,NUP, Raadsinformatie-en bestuursinformatie systemen, Bestuurlijke informatiesystemen, projectmanagement, consultancy, Zoekmachinetechnologie, Social media toepassing in bedrijfsprocessen, solution architect, omzetten wensen in oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vindt iets, luistert plaatjes en drinkt whisky